Kakšne frizure bomo nosili v 2017?
| Članek je bil prebran 1,081 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Leto je hitro naokoli in številni se že oziramo za novimi prihajajočimi trendi 2017. Kot na področju mode, se tudi na področju oblikovanja las vsako leto veliko spremeni, zato je potrebno sproti spremljati trende, da smo lahko s svojimi lasmi in frizuro vedno v koraku z modo. Nekatere stvari se sicer tudi v 2017 ne bodo bistveno spremenile, vendarle pa po drugi strani leto 2017 prinaša tudi marsikatero drzno spremembo.

zalepoto.siVolumen je nazaj

Se ga še spomnite? Nosili so ga v 50-ih in 60-ih letih prejšnjega stoletja. Volumen namreč. V letu 2017 napoveduje svojo vrnitev, zato pripravite navijalke in krtače. Pravijo, da ni dobro pretiravati – no, lasni stilisti se z vami najverjetneje v letu 2017 ne bodo strinjali. Volumna ni nikoli preveč, pa naj bodo lasje speti, spuščeni, daljši ali krajši. Celo za moške frizure 2017 ne bo nič neobičajnega, če bodo polne volumna, nazaj pa prihajajo tudi nekdaj zelo priljubljene afrofrizure.

Kitke ostajajo

Zadnjih nekaj let smo priča tudi veliki priljubljenosti kit na 1001 način. Nosijo jih navadne smrtnice, mame, ki nimajo časa za zapleten stajling las, nanje pa prisegajo tudi svetovne znane zvezdnice, kot so Beyoncey ali Kim Kardashian. Če smo bili v preteklih letih vajeni tako urejenih kakor bolj preprostih kit, ki dajejo videz spontanosti in romantike, pa se v letu 2017 pripravite na bolj sofisticirane in elegantne različice kit.

Oblikovani kodri in valoviti lasje

Če smo do pred kratkim vsi posegali po likalnikih za ravnanje las, si naravno nakodrani lasje lahko v letu 2017 končno oddahnejo. Leto 2017 bo valovito in kodrasto, toda pozor – to ne pomeni neurejenih in prosto padajočih kodrov. Kodri, če se odločite zanje, morajo biti natančno oblikovani, prav tako morajo biti valoviti lasje enakomerno valoviti.

Ostaja nizki čop, prečka na sredini in na strani

Iz leta 2016 bojo ostale tudi sredinska in stranska prečka, čeprav se nekateri tovrstnih prečk nikakor ne morejo navaditi. Še zlasti prečka na sredini je bila v preteklem letu jabolko spora številnih stilistov. Prav tako ostaja moden in v trendu tudi nizek čop, ki ga je mogoče nositi tako za v službo, ta v trgovino, kakor na gala večerjo. Priljubljen in prav tako trendovski v 2017 bo ostal tudi konjski rep.

Bob frizure in šiške

Bob frizure ne gredo nikoli zares iz mode, podobno pa velja tudi za kratko ali daljše pristrižene šiške. V letu 2017  bo oboje ostalo še kako trendi, edina razlika bo ta, da bodo odslej paž frizure (bob) in šiške nekoliko bolj elegantno in sofisticirano urejene.

Naravni videz

Že leto 2016 je napovedovalo vrnitev naravnega videza, v letu 2017 pa se nedvomno in nepreklicno vrača. To dajo slutiti tudi barvni trendi, kjer bodo v ospredju naravni, zemeljski toni. Naravni videz sicer ne pomeni neurejenih, neumitih ali zanemarjenih las, ampak lepo negovane lase, ki prosto padajo ali so urejeno razmršeni, pri tem pa dajejo videz, da za takšno frizuro nismo porabili niti sekunde časa – resnica je seveda vse prej kot taka.

Tako, trendi 2017 so vam sedaj znani, na vas pa je, da se odločite, kako boste svoje pričeske v 2017 oblikovali vi!

Preberite si tudi o Microring lasnih podaljških!

© 21. 06. 2018 - Dolznik.si. Oglaševanje.