Zakaj potovati z agencijo Ojla?
| Članek je bil prebran 1.167 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Agencija Ojla je turistična agencija, ki so jo ustanovili in tudi danes še vedno deluje kot družinsko podjetje, v katerem so zaposleni vsi člani družine Masnec. Turistična agencija Ojla je nastala iz izkušenj in znanja, ki sta ga ustanovitelja pridobila pri vodenju ene izmed vodilnih turističnih znamk pri nas. Pri tem delu sta navezala veliko pomembnih poslovnih stikov, stkala široko socialno mrežo in zaradi dobrih odnosov lahko z raznimi turističnimi ponudniki dosegal tudi zelo ugodne turistične ponudbe. Turistična agencija Ojla je tako mešanica starih in dragocenih izkušenj ter mladih in inovativnih pristopov, ki danes v turizmu ne smejo manjkati.

ojlaZakaj je turistična agencija Ojla nekaj posebnega?

Turistična agencija Ojla se je tekom svojega delovanja specializirala za Južno Dalmacijo, kjer pozna razmere na terenu (plaže, gostinsko ponudbo, prevoznike, lastnike, skrite kotičke, hotelske kapacitete, itd.). To so zelo dragocena poznanstva, ki agenciji omogočajo dobra pogajalska izhodišča, ko se s turističnimi ponudniki dogovarjajo za cene in ponudbo. Po drugi strani je velika prednost turistične agencije Ojla tudi ta, da so zelo prilagodljivi in radi uslišijo želje svojih strank. To pomeni, da so odprti za razne želje, predloge in zahteve, ki jih gostje ne najdejo v njihovi redni ponudbi. Vedno so se pripravljeni potruditi po svojih najboljših močeh, da bi jim uspelo zadovoljiti tudi najbolj nemogoče želje svojih strank. Zaradi tega so si pri svojih strankah in tudi širše pridobili sloves zaupanja vrednega turističnega ponudnika, ki daje kvaliteto in zadovoljstvo svojih strank na prvo mesto.

S čim vse se ukvarjajo?

Turistična agencija Ojla se ukvarja z organiziranjem počitnic, poleg tega pa tudi z organiziranjem tradicionalnih izletov. Pri tem je potrebno omeniti, da se mnogi gostje na takšne izlete vračajo leto za letom, saj se pri agenciji trudijo, da bi vsakemu izletu dali nekaj več, nek oseben pečat, ki običajno potovanje lahko naredi izjemno.

Posebnost – foto popotovanja

Posebnost agencije so gotovo t.i. foto popotovanja. Gre za edinstvena popotovanja, pri katerih potnike peljejo na zanimive lokacije, kjer se nato učijo o digitalni fotografiji, svoje znanje pa preizkusijo tudi v praksi. Takšni izleti so pri nas v zadnjih letih tudi vse bolj priljubljeni in množično obiskani, saj združujejo turizem s popotniško fotografijo. Digitalne fotografije se je tako mogoče učiti na zabaven in inovativen način.

Kje se agencija Ojla nahaja?

Lastniki turistične agencije so želeli, da bi se njihov poseben duh čutil v prostorih, v katerih deluje. Tako so za svojo poslovno stavbo obnovili preko 150 let staro hišo, ki se nahaja v centru Šempetra, pri tem pa želeli ohraniti vse posebnosti, ki so to hišo delale izjemno.

Kakšne počitnice vam agencija Ojla ponuja?

Turistična agencija Ojla ponuja različne oblike počitnic in izletov:

Njihova ponudba je skratka zelo bogata, trudijo pa se biti tudi izvirni in svojim potnikom vselej ponuditi nekaj, česar pri drugih turističnih agencijah ne bi dobili. Vsi izleti, ki jih organizirajo so izvedeni maksimalno strokovni, vanje pa je vložene tudi veliko ljubezni, pozornosti in srčnosti. To je mogoče zaradi bogatih izkušenj in tesno povezanega strokovnega tima, ki je odgovoren za to področje. Še zlasti pa je agencija Ojla prava izbira, če želite svoje počitnice preživeti v Dalmaciji, kjer vam po vaših željah lahko uresničijo tudi povsem posebne in individualne želje. Več pa na njihovi spletni strani.

Vas morda zanima še članek o wellness turizmu v Sloveniji? Več!

© 27. 04. 2024 - Dolznik.si. Oglaševanje.