Zakaj se odločiti za Magento gostovanje?
| Članek je bil prebran 975 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Večje spletne trgovine lahko imajo problem, da je njihova spletna stran dokaj počasna in da uporabniška izkušnja na njej ni takšna, kot bi jo obiskovalci pričakovali. Eden od razlogov, zakaj do takšnih negativnih lastnosti strani pride je, da ni bil izbran pravilni strežnik, na katerem spletna trgovina gostuje. Rešitev je v Magento gostovanju.

Načeloma se za spletne trgovine priporoča, da izberejo Magento gostovanje. Razlog je predvsem v tem, da imajo ti strežniki večjo procesorsko moč in večji delovni pomnilnik kot drugi. Seveda so na voljo še zmogljivejši, vendar so slednji dražji in zato za marsikaterega nedostopnejši.

Če ima spletna trgovina veliko obiskovalcev, potem potrebuje posledično tudi boljši strežnik. V primeru navadnega strežnika lahko pride do uporabniških težav, še posebej če je na spletni strani tudi veliko slik in ostale vsebine. Z Magento gostovanjem se olajša delo upravljavcem spletne trgovine, da imajo s samo spletno stranjo manj dela, hkrati pa imajo obiskovalci spletne trgovine boljšo in hitrejšo uporabniško izkušnjo. V nasprotnem primeru, ko je torej spletna stran počasna, je riziko za spletno trgovino večji v smislu realizacije prodaje.

Priporoča se, da se pri izbiri strežnika najprej ugotovi, koliko obiskovalcev bo spletna trgovina imela in kakšna bo njena vsebina. Če bo na spletni strani veliko podstrani in ostalih elementov, potem se resnično priporoča Magneto gostovanje, zaradi moči in delovnega pomnilnika. Pred odločitvijo pa se več o tem pozanimajte pri najboljših ponudnikih Magento gostovanj.

© 01. 05. 2024 - Dolznik.si. Oglaševanje.